Novosti

Poziv na predstavljanje rezultata izložbe #filantropija…?

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva Vas na:

PREDSTAVLJANJE REZULTATA IZLOŽBE
#filantropija…?

u petak 28. listopada 2016. u 12.00 sati

u Muzejsko-galerijskom prostoru Sveta Srca u Puli

Pozivamo Vas na predstavljanje rezultata izložbe #filantropija…? koje će se održati 28.10.2016. godine u 12.00 sati u Muzejsko galerijskom prostoru Sveta Srca u Puli. Specifična priroda ove izložbe – njena interaktivnost i niz popratnih sadržaja u kojima su mogli sudjelovati svi posjetitelji (odrasli i djeca svih uzrasta), na način da svatko svojim malim doprinosom utječe na postignute ciljeve, rezultirala je velikom uključenosti publike na koju smo vrlo ponosni. Upravo tome svjedoče rezultati koje ćemo predstaviti na ovom događaju te želimo javnosti pokazati na koje inovativne načine publika može dobiti novu ulogu u organiziranim kulturno-društvenim sadržajima, a koje smo za ovu priliku koristili u cilju promocije filantropskog djelovanja.

Slike, crteži, mozaik, radovi, rezultati kviza i literarnog natječaja dio su velike priče koja je u listopadu bila otvorena za sve građane te ćemo ovim predstavljanjem simbolično otvoriti mini-izložbu svih navedenih rezultata koja će do zatvaranja izložbe 31. listopada, činiti dodatak originalnom postavu.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako bismo zajedno pokazali da građani Grada Pule i cijele Istre imaju odgovor na pitanje koje je obilježilo izložbu - A što možeš ti učiniti?.    

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite do 27.10.2016. godine na telefon 052/212-938 ili e-mail zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

PROGRAM

12.00 Uvodni govori
12.10 Predstavljanje rezultata izložbe #filantropija…?
12.15 Predstavljanje udruga suradnika na izložbi / rezultati popratnih humanitarnih akcija
12.35 Predaja mozaika „Beskonačno putovanje ka ljubavi“ Odjelu za pedijatriju Opće Bolnice Pula
          Predaja crteža „Valerijin park“ Školi za odgoj i obrazovanje
12.35 Proglašenje pobjednika Literarnog natječaja „A što ja mogu učiniti?“
12.45 Proglašenje pobjednika on-line kviza o filantropiji

« Povratak na novosti