Novosti

Philea: otvorene prijave za sudjelovanje na forumu o filantropiji u Barceloni

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Philea (Philantrophy Europe Association) je otvorila prijave za sudjelovanje na događaju Philea Forum 2022: “Philanthropy United – The time is now” koje će u Barceloni, kod domaćina “la Caixa” Foundation, okupiti članove Philea's National Association-a, filantropske organizacije, neprofitne organizacije, organizacije za interdisciplinarna istraživanja te multilateralne institucije i institucije Europske unije.

Forum je zamišljen i organiziran kao konvergentan događaj jer će uključivati i ​​zaklade i različite nacionalne udruge. Raznolikost europskog filantropskog krajolika okupljenog na jednom mjestu bit će snažan katalizator promjena jer će povezati zajednice, sektore i generacije. Nadalje, budući da se 2022. godina obilježava kao godina europske mladeži u fokusu će biti glas i mišljenje mladih. Forum 2022. će pružiti priliku za promišljanje smjera u kojem se treba kretati te kako angažirati nove generacije filantropa da se suoče s izazovima koji su pred nama i kako iz naših različitih perspektiva možemo zajednički doprinijeti stvaranju nove, ujedinjene paradigme za svijet.

  • Forum će se održati u periodu od 30. svibnja do 01. lipnja 2022. godine, a registracije za sudjelovanje na forumu su dostupne putem online poveznice.

Tri ključna tematska područja koja će biti obrađena kroz perspektivu toga kako im filantropske organizacije i filantropsko djelovanje mogu pridonijeti jesu:

  1. "Jedna planeta, jedno zdravlje"

  2. "Ujedinjeni u različitosti"

  3. "Kultura i kreativnost kao katalizatori promjena"

Za više informacija pogledati na mrežnoj stranici organizacije Philea.

« Povratak na novosti