Novosti

Ovaj petak u Puli: izložba rukotvorina učenika osnovnih škola Šijana i Stoja

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Volonterski centar Istra najavljuje izložbu rukotvorina učenika osnovnih škola Šijana i Stoja koja će se održati u petak, 10.06.2022. godine od 9 do 12:30 sati na štandovima Gradske tržnice Pula kao doprinos humanitarnoj akciji “More ljubavi”.

Građani će imati priliku razgledati rukotvorine koje su izrađivali učenici Osnovne škole Šijana i Osnovne škole Stoja kroz aktivnosti odgoja za volontiranje. Izložene rukotvorine će se u znak zahvale darivati građanima koji donacijom podrže humanitarnu akciju “More ljubavi” udruge Naš san njihov osmijeh.

Ranije ove godine održane su dvije izložbe rukotvorina učenika osnovnih škola Svetvinčenat i Stoja, tijekom kojih je prikupljeno 5.363 kune donacija. Aktivnosti izrade rukotvorina i izložbe istih u svrhu prikupljanja sredstava u humanitarne svrhe provode se u okviru projekta “Rastemo kroz volontiranje” čiji je nositelj Volonterski centar Istra. Projekt se provodi u partnerstvu s Osnovnom školom Šijana, Osnovnom školom Stoja i Osnovnom školom Svetvinčenat, uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

« Povratak na novosti