Novosti

Humanitarna akcija "Zlatna ribica - jer upravo ona ispunjava želje za obrazovanjem."

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Sveučilište Jurja Dobrile u PuliGradsko društvo Crvenog križa Pula zajedno organiziraju humanitarnu akciju za potrebite učenike i učenice pod nazivom „Zlatna ribica“ – jer upravo ona ispunjava želje za obrazovanjem.".

Cilj je prikupiti sredstva kako bi se potrebitoj djeci pružilo poticaj i bolje mogućnosti za čim kvalitetnijim obrazovanjem. Poticaj i motivacija za pokretanje humanitarne akcije bilo je osvajanje zlatne medalje za inovacije na 73. međunarodnoj izložbi inovacije u Nürnbergu koje je dodijeljeno izvanrednom profesoru Svenu Maričiću i asistentu Ivanu Veljoviću. Sam logotip humanitarne akcije nastao je uz pomoć primjene umjetne inteligencije, a tijekom donacijske večere bit će govora o još puno zanimljivosti iz svijeta znanosti i tehnologije.

  • Donacijska večer uz zakusku i glazbu održat će se u subotu, 10.12.2022. godine s početkom u 19:30 u prostorima GDCK-a Pula, na adresi Trg 1. istarske brigade 14.

U slučaju nemogućnosti prisustvovanja, humanitarnu akciju je moguće podržati i donacijom na račun Gradskog društva Crvenog križa Pula, IBAN: HR 8623600001300176928.

U privitku se nalazi Pozivnica s više informacija o humanitarnoj akciji "Zlatna ribica - jer upravo ona ispunjava želje za obrazovanjem.".

Dokumenti vezani uz članak
« Povratak na novosti