Novosti

Humanitana akcija "Lopta za djecu"

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Košarkaški klub Pula 1981 organizira humanitarnu akciju "Lopta za djecu" s ciljem senzibiliziranja javnosti o problemima djece s teškoćama u razvoju, konkretno kao pomoć u prikupljanju sredstava za nabavu opreme za skupine koje rade s djecom s teškoćama u razvoju.

Humanitarna akcija trajat će do 25. veljače 2023. godine, registrirana je pri Upravnom odjelu za socijalnu skrb i zdravstvo pri Istarskoj županiji te je za potrebe iste otvoren poseban žiro-račun na koji će se uplaćivati prikupljena sredstva.

Žiro račun je otvoren kod OTP banke, a broj računa je HR6424070001500018735.

Predviđeno je nekoliko aktivnosti humanitarne akcije: na domaćim utakmicama KK Pula 1981, MNK Stanoinvest Futsal Pula i OK Pula, nadalje, individualno od strane sugrađana, fizičkih osoba koje žele donirati uplatom na donacijski žiro račun, sportskim klubovima u regiji koji se žele priključiti akciji. Također, donacije će se prikupljati na turniru u graničaru koji je predviđen za osnovnoškolski uzrast, a koji će se održati posljednjeg dana humanitarne akcije, odnosno 25. veljače 2023. u dvorani Doma sportova Mate Parlov. Svi detalji o prijavama za turnir će biti uskoro objavljeni putem medija.

Sportski dio akcije, odnosno prikupljanje donacija za "Loptu za djecu" započet će ovog vikenda. MNK Stanoinvest Futsal Pula na svom će parketu Doma sportova Mate Parlov u subotu s početkom u 19 sati ugostiti MNK Futsal Dinamo, dok će u nedjelju u Pattinaggiu s početkom u 18 sati OK Pula snage odmjeriti s OK Drenova. Košarkaši Pule 1981 akciju će u sklopu svojih utakmica otvoriti tjedan kasnije, odnosno u nedjelju, 12. veljače, kada će u Domu sportova Mate Parlov ugostiti KK Poreč.

Više informacija o humanitarnoj akciji na mrežnoj stranici KK Pula 1981.

« Povratak na novosti