Novosti

Posljednje nedjelje u studenom održava se 2. memorijalna utrka Dina Pervan Rabelo

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

U sjećanje na Dinu Pervan Rabelo (1990. - 2020.), pulsku stolonotenisačicu i reprezentativku Hrvatske koja je prije dvije godine preminula nakon duge i teške bolesti, i ove godine se organizira druga po redu Memorijalna utrka Dina Pervan Rabelo humanitarnog karaktera koja će se održati u nedjelju, 27. 11. 2022. u 11:00 sati sa startom i ciljem na Hidrobazi (Puntižela).

Dina je obožavala trčanje te je svoju zaraznu vedrinu i želju za usrećivanjem drugih širila i tijekom najtežih trenutaka. Ukupan prihod od startnina i donacija ove godine će biti uplaćen udruzi Krijesnica - udruzi za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Minimalan iznos startnine je 75 kuna, a po želji i ovisno o mogućnostima može se uplatiti i više.

Sudionici mogu birati između dvije aktivnosti: utrke (6.7 km) i pješačenja (4.3 km), a obje će se aktivnosti kretati u smjeru Fažane i natrag prema Hidrobazi. Pripremljeni su bogati startni paketi te su za sve prijavljene pripremljene prigodne majice, a prvih 5 mjesta osvaja nagrade. Po završetku staze za sve će sudionike biti osigurana okrijepa.

  • Prijave za sudjelovanje su otvorene do četvrtka, 17.11.2022. na ovoj poveznici.

Partner u organizaciji prošlogodišnje, ali i ovogodišnje utrke je Stolnoteniski klub Pula čiji je dugogodišnji član bila i sama Dina, a  u STK Pula ovogodišnji donatori su Sportska zajednica Grada Pule i CMG Digital.

Više informacija na službenoj FB stranici Memorijalna utrka Dina Pervan Rabelo.

« Povratak na novosti