Novosti

Konferencija o korporativnom volontiranju

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Volonterski Centar Zagreb zajedno s partnerima Gradom Zagrebom, Mrežom za razvoj korporativnog volontiranja i Hrvatskim centrom za razvoj volonterstva i ove godine organizira Konferenciju i sajam kako bi što veći broj tvrtki upoznali s konceptom korporativnog volontiranja i potaknuli ih na njegovo uvođenje kao dijela društveno odgovornog poslovanja. Istovremeno se na strani organizatora volontiranja promoviraju i potiču volonterski projekti koji uključuju i poslovni sektor te se jačaju kapaciteti organizacija za međusektorsku suradnju čime se izravno doprinosi boljem razumijevanju i povezivanju svih organizacija i zajedničkom humanijem djelovanju u zajednici. Ovogodišnja konferencija održava se pod naslovom Korporativno volontiranje – suradnja za razvoj zajednice, a bavit će se temama internih komunikacija koje podupiru volontiranje u tvrtkama i volontiranja temeljenog na stručnim vještinama.

Konferencija će se održati 24. travanj 2018. od 9 do 16 sati u Hotelu Academia, Ul. Ivana Tkalčića u Zagrebu.

Dio programa konferencije posvećen je povezivanju tvrtki s neprofitnim organizacijama te će na pratećem Sajmu volontiranja biti prilike i za razmjenu 'volonterskih projekata' i predstavljanje volonterskih akcija povodom nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2018 koja će se provesti od 21. do 26. svibnja 2018.

Očekuje se dolazak brojnih predstavnika poslovnog sektora, brojne predstavnike organizatora volontiranja iz civilnog i javnog sektora te razne predstavnike medija.

Više možete pronaći ovdje.

« Povratak na novosti