Novosti

Humanitarna akcija "Pomognimo obnoviti dom"

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Udruga "Fb Puljani humanitarci", nakon dogovora s članicama Humanitarne mreže Grada Pule,Crveni križ Pula i Sv. Vinko Paulski, pokrenula je humanitarnu akciju naziva "Pomognimo obnoviti dom" namijenjenu 6-članoj obitelji čija je kuća, 9. travnja 2018. godine, potpuno izgorijela. Pozivaju se svi koji su u mogućnosti i žele pomoći da se jave ili putem https://www.facebook.com/puljanihumanitarci/  ili na broj 095/3730-900. Pomoći obitelji možete pomoći uplatom na račun ili doniranjem građevinskog materijala.

Udruga moli sve da se strpe sa doniranjem namještaja, jer ga trenutno nemaju gdje staviti. Isto tako Vas mole, ukoliko imate bilo kakva pitanja, obratite se isključivo udruzi na gore navedene kontakte kako bi se obitelj mogla oporaviti od pretrpljenog šoka, što se uz zvonjavu telefona i stalnim posjetama, znatno otežava.

Humanitarna akcija je zavedena u Uredu državne uprave: KLASA: UP/I-550-01/18-01/4, te je evidencijska oznaka akcije: KAT

Otvoren je i podračun u PBZ banci i služi isključivo samo za ovu akciju. Svaka uplaćena financijska pomoć će biti vidljiva udruzi i obitelji, a po želji donatora utrošena financijska pomoć će biti prikazana svakom donatoru. 

IBAN: HR32 2340 0091 5109 2403 3
SWIFT CODE: PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Svrha doznake: POMOGNIMO OBNOVITI DOM

« Povratak na novosti