Novosti

Humanitarna akcija "Borba s beštijom"

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Fb Puljani humanitarci pokreću humanitarnu akciju naziva "Borba s beštijom". Cilj ove humanitarne akcije je pomoći našoj sugrađanki Petri, koja vodi borbu sa sarkomom od 7. mjeseca prošle godine. Petra je trenutno u Zagrebu na kemoterapijama, a liječenje se planira nastaviti kako u Zagrebu, tako i van granica, u klinici Humanitas Hospital Gradenigo-Presidio sanitorio Torino, gdje je Petra već bila početkom mjeseca.
S obzirom na nesposobnost za rad, Petra je u sve goroj financijskoj situaciji, liječenje u Hrvatskoj pokriva HZZO, ali tu su i troškovi posebnog režima prehrane, te razni pokušaji alternativne medicine.

Da bi pomogli Petri, njenom suprugu i malodobnom sinu, organizira se humanitarni koncert u klubu Uljanik, dana 04.05.2018. s početkom u 22 sata na kojem će nastupiti legendarni Todor sa svojim stand up-om, te ćemo nakon dužeg vremena imati prilike vidjeti i poslušati i njegov bend Antitodor. Osim Todora i njegovog benda tu su: Cherrybombz, Ovrha, legendarni 052, Twin horn bend i Negawatt. Nakon odlične svirke, na scenu stupa DJ Sosa. Ulaznica za humanitarni koncert će biti 30,00 kn, a na samom koncertu biti će postavljene i kutije za donacije ukoliko netko želi pomoći Petri i na taj način.

Ovo je prvi event koji se održava u sklopu humanitarne akcije, a istog će dana i svi ljubitelji The Night Express-a imati priliku ubaciti donaciju u kutiju i na njihovom koncertu u Stelli.

Iban računa koji je otvoren u PBZ banci i služi samo za ovu humanitarnu akciju je: HR3123400091510930356

Humanitarna akcija je u skladu sa zakonom o Humanitarnim akcijama, te kao takva ima izdano rješenje od Ureda državne uprave, te evidencijsku oznaku: IŽ-HA/LO-18-7, te joj se dodjeljuje oznaka vrste „LO“.

« Povratak na novosti