Novosti

Humanitarna akcija "Beton sa srcem" 2020

Filantropski fond - Zajedno za zajednicu

Ljudi ove godine stvarno trebaju pomoć, više no ikad, a Alen i mi vjerujemo u veliki odaziv na sudjelovanje u humanitarnoj akciji "Beton sa srcem".

"Oni imaju različite probleme i znam da ih nećemo ovim putem riješiti, ali sastavio sam popis 14 obitelji koje su nam gospođe iz službi za socijalnu skrb označile najkritičnijima, u tablici niže sam probao što kraće navesti njihove probleme i iznos novaca koji im je potreban!" - izjavljuje Alen iz beton.hr.

Uz navedenu humanitarnu akciju, javio se i Crveni križ Bujštine i zamolili su pomoć u prikupljanju paketa hrane za potrebite obitelji, zamolili su da im pomognemo kupiti pakete hrane za potrebite obitelji, rekli su im da je ove godine pritisak veći nego ikad i da im je svaka pomoć dobrodošla tako da ćemo sav novac koji nam bude ostao proslijediti njima. Njihovi paketi hrane koštaju oko 120kn i moraju ih skupiti još 100.

Nakon što uplatite zamoljeni se javiti se Alenu kako bi mogao voditi evidenciju uplata i kako bi vammogao donijeti lijepu majicu u znak zahvale za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji.

Novac ste pozvani uplatiti na IBAN: HR8423800063240138346 s opisom plaćanja "Beton sa srcem"

Dokumenti vezani uz članak
« Povratak na novosti